Over Breexz

Take a Break @ BREEXZ

Mijn naam is Michiel Spierings en ik ben inmiddels al dertien jaar trotse eigenaar van restaurant Breexz Tilburg. Van origine ben ik chef-kok. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Hotelschool KTA in het Belgische Turnhout. Na mijn opleiding heb ik mijn vakkennis verder ontwikkeld bij Cas Spijkers, Chalet Royal in ’s Hertogenbosch en diverse restaurant in onder andere Duitsland, Zwitserland, Ierland en Hongkong.

Tevens heb ik zes jaar ervaring bij de Holland-Americalijn. Met deze maatschappij heb ik de wereld rondgereisd op verschillende cruiseschepen zoals:
MS Amsterdam, MS Rotterdam en MS Statendam.

Een goede opleiding vind ik zeer belangrijk, vandaar dat ik in de keuken en in de bediening regelmatig werk met stagiares van Rooi Pannen. Op deze manier kan ik mijn eigen verworven vakkennis overdragen.

Dit alles en met de aandacht van ons gemotiveerde personeel, moet u de garantie geven dat uw bezoek aan restaurant Breexz Tilburg een goede keuze is. Wilt u hier iemand op trakteren? Verras hem of haar dan met de Breexz-verwencheque! Ook bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor een vergader- of weekendontbijt en/of speciale lunches of diners. Voor partijtjes kunt u ook bij ons terecht.

Tot de volgende keer!

Namens het Breexz-team

Michiel Spierings

 

NS STATION   Spoorlaan 47   5038 CB TILBURG   Tel. 013 - 542 52 55
 Gratis Wifi