Restaurant

Breexz Tilburg bevind zich op een geweldige locatie op het centraal station in Tilburg. Vlakbij het centrum en goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en parkeergelegenheden voor de deur (max. 1uur betaald parkeren), en op 2 min. loopafstand van parkeergarage de Knegtel. Ideaal om af te spreken voor een lunch, diner of borrel!
Breexz is bereikbaar via de ingang beneden of via de ingang op het station vanaf perron 1.

Het restaurant “Breexz” is trendy ingericht, licht en heeft een vrolijke frisse uitstraling die ontworpen is door het architectenbureau Concrete. Dit is een waanzinnig kantoor in hartje Amsterdam. Van architectuur tot interieur ontwerp en brand development. Concrete is o.a. bekend van het bekende W Hotel in Londen, Citizen M Hotels en de Supper Clubs.

Op het menu vind je voor ieder wat wils, van een uitgebreid diner tot snelle lunch of zoete gebakjes, kleine hapjes & tapas. Ook is er keuze voor vegetarisch en ook met allergieën kunnen we rekening houden. En als je niet heel veel tijd hebt, kun je toch lekker binnen zitten en genieten van je lunch of diner. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om je bestelling vooraf door te geven! Als je dan eenmaal bent gearriveerd is er haast geen wachttijd. Dit kun je het beste telefonisch doorgeven via 013-542 52 55 of mail ruim vantevoren naar info@breexz.nl.

Bekijk ons menu voor lunch, diner, tapas en cocktails! Aan de linker kant op deze pagina vind je ook ons speciale dag- en maandmenu.

NIEUW * * * STUDENTEN-ARRANGEMENT * * *
Studenten zijn bij Breexz van harte welkom. Vanaf 10 personen bieden wij een low-budget diner. Een buffet voor maar € 5,- per persoon! En drankjes vanaf € 1,50.
Voor meer informatie hierover of reserveringen: 013- 542 52 55.

Breexz is op zoek naar nieuwe collega’s!

Wij zoeken medewerkers voor in de bediening (2-3 avonden per week) en afwassers. Ben jij een harde werker, collegiaal en heb je zin om in een enthousiast, jong team te werken? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur je CV+ motivatie naar info@breexz.nl.

NS STATION   Spoorlaan 47   5038 CB TILBURG   Tel. 013 - 542 52 55
 Gratis Wifi